Artokul "Okuldayız Proje Yarışması'nda İkincilik Ödülü

Ponart firmasının Türkiye genelinde düzenlediği Artokul ‘’Okuldayız’’ Proje Yarışması’nda Renklerin Dansı projesi ile Maltepe Kampüsü öğrencileri Melis Bulut, Hande Mira Cide, Çağla Terkitavan, Zeynep Zelal Demirel, İsmail Kayra Akkoyun, Özde Elisa Bakır, Zeynep İpek Demir, Tuğçe Ecrin Yeşilyurt ikincilik ödülü aldı. Hayat Ağacı projesi ile Sancaktepe Kampüsü öğrencilerinden Yaren Temel, Ebru Korkmaz, Öykü Demir, Adriya Mira Akyül, Alara Gündüz üçüncülük ödülünü aldı.

Yarışma sanatsal aktivitelere ilgi duyan 5. 6. 7. Sınıf öğrencileri, görsel sanatlar öğretmenlerinin danışmanlığında ekip oluşturarak okulu adına bir proje ile katılım sağlanarak gerçekleştirildi. Ponart firmasının Yöneticisi Neşe Köymen okullarımızı ziyaret ederek öğrencilerimizin ödüllerini taktim etti. Ödül alan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.