Anaokullarımızda Yaşam

Beslenme

Anaokullarında öğrencilerimize dengeli beslenme alışkanlığı kazandırabilmek amacıyla gün içinde sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve ikindi kahvaltısı verilmektedir. Öğrencilerinin düzenli ve dengeli beslenmeleri için yemek mönüleri bir komisyon tarafından belirlenmektedir. Beslenme komisyonunda beslenme uzmanı, okul doktoru, öğrenci temsilcileri ve yöneticiler bulunur. Bu komisyon, öğrencilerin günlük kalori ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak aylık mönüyü belirler. Oluşturulan aylık mönüler  düzenli olarak her ayın başında veli portalında paylaşılır.

Sağlık

Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimiz, acil durumlarda ilk müdahalenin doğru eller tarafından yapılması amacıyla Türkiye’nin ilk acil sağlık hizmeti kuruluşu olan “medline” güvencesi altındadır. Öğrencilerimiz rahatsızlık yaşadıklarında, revirde  gereken müdahale yapıldıktan sonra velisine bilgi verilir. Öğrenci ile ilgili acil durumlarda ilk önce Med-Line daha sonra veli aranır ve konu hakkında gerekli bilgi verilir, velini isteği doğrultusunda hareket edilir.

Ulaşım

Öğrencilerimizin ulaşımı, okulumuzun anlaşmalı servis firmasının deneyimli sürücüleri tarafından GPS ve Navigasyon sistemleri bulunan modern servis araçları ile servis hostesleri eşliğinde rahat, güvenli ve zamanında yapılır. Servis araçlarındaki tüm öğrenciler “Medline” tarafından araç içinde sigortalıdır. Okul yönetimi tarafından denetlenen servislerle öğrencilerimiz veliden teslim alınır ve okul çıkışlarında veliye teslim edilir.

Giyim

Öğrencilerimiz, haftanın bir günü ve özel etkinlik günleri dışında okul eşofmanı, okul tişörtü ve yaz aylarında okul şortu giyerek okula gelirler.

Güvenlik
Okulumuzun ve öğrencilerimizin güvenliği esastır. Okul güvenliği tarafından okulun giriş-çıkışları ve güvenliği sürekli denetlenir.

Tatil Uygulamaları

• Anabilim Anaokulları resmi yayın kanalları tarafından bildirilen tüm milli ve dini tatiller süresince kapalıdır.

• Anaokulları kar, afet vb. gibi durumlarda MEB tarafından bildirilen süre boyunca kapalıdır.

• Anaokullarımız yarıyıl tatilinde MEB tarafından yayınlanan genelge uyarınca iki hafta tatildir.

• Anaokullarında Temmuz-Ağustos aylarında açılan yaz okuluna katılım isteğe bağlı olarak gerçekleştirilir.