Anabilimli Gençlerin Gümüş Ödül Coşkusu!

Gençlere kişisel gelişim imkânı sunan “Edinburgh Dükü Uluslararası Gençlik Ödülü” programının XXII. Gümüş Ulusal Ödül Töreni, 23 Aralık'ta İstanbul Karaköy Novotel’de gerçekleşti.Birçok okulun katıldığı törende,11. sınıf öğrencilerimizden Erim Ölçer, İpek Yuvakuran, Ela Yağmur Öztürk, Ecem Asman ile 12.sınıföğrencilerimizden Alpagu Koptagel ve Rana Karaman “gümüş kategori”de faaliyetlerini tamamlayarak ödüle layık görüldüler.Pandemi sürecinin zorluklarına rağmen çok yönlü gelişimlerine katkıda bulunmak için çabalayan, ödülün “Beceri Geliştirme”, “Fiziksel Gelişim”, “Toplumsal Hizmet” ve “Macera ve Keşif” bölümlerini eksiksiz tamamlayan öğrencilerimiz altın kategoride ilerlemeye devam edecekler.Şimdiye kadar 168 öğrencimizin ödül aldığıUluslararası Gençlik Ödül Programı’nda,Anabilim mezunu ve şu anda vakfın Mezunlar Grubu Başkanı olan Kaan Pektaş, yaptığıgüzel konuşmayla bizleri gururlandırdı.Dünya çapında üniversiteler ve kurumlar tarafından tanınan gümüş ödüle hak kazanan, kendi sınırlarını keşfeden, farklı deneyimler elde eden ve şartlar ne olursa olsun harekete geçebilen gençlerimizi kutluyoruz.Ödül koordinatörü Aylin Yılmaz, okul süpervizörü Uğur Baykan ve ödül liderleri Güldan Bulgurcuoğlu ile İsmet Gözaçan’a teşekkür ediyoruz.