Anabilimli Gençlerin Bronz Ödül Heyecanı!

“Edinburgh Dükü Uluslararası Gençlik Ödülü” programının “Bronz Ödül Töreni”, 27 Nisan’da okulumuzda gerçekleşti. 16 öğrencimiz “bronz kategori”de faaliyetlerini tamamlayarak ödüle layık görüldüler. Pandemi sürecinin zorluklarına rağmen gelişimlerine katkıda bulunmak için çaba harcayan öğrencilerimiz, ödülün “Beceri Geliştirme”, “Fiziksel Gelişim”, “Toplumsal Hizmet” ve “Macera ve Keşif” bölümlerini eksiksiz tamamlayarak ödüllerini hak ettiler.

Şimdiye dek 184 öğrencimiz Uluslararası Gençlik Ödül Programı’nda ödül aldı. Bunlardan biri olan, Anabilim mezunu Hasan Derya Akoğul, törenimize katılıp konuşma yaptı ve bu program sayesinde daha girişken, öz güvenli ve kendini iyi bir şekilde ifade edebilen bir birey olduğunu dile getirdi. Bronz ödüle hak kazanan, kendi sınırlarını keşfeden, farklı deneyimler elde eden ve şartlar ne olursa olsun harekete geçebilen gençlerimizi kutluyor, ödül lideri olan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.