Anabilimli Gençlerden Ata'mıza Sesleniş

Sosyal Bilimler Zümresi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 83. yılında anlamlı bir etkinliğe imza attı. 29 Ekim ruhunu yaşatmak, cumhuriyetimizin emanetçileri olan gençlerimizin Atatürk’e olan sevgisini, özlemini dile getirmelerini sağlamak,Ata’mızı daha iyi anlamak, O'nu takip edebilmek, O'nun gibi ileri görüşlü ve vatansever olabilmekamacıyla “Ata’ya Mektup Yarışması” düzenlendi.Yarışma sürecinde hazırlanan mektupları inceleyen seçici kurul; öğrencilerimizin Ata’larına olan şükran ve sevgilerini ifadeleri karşısında seçim yapmakta zorlanmış, Mustafa Kemal Atatürk’ün “En büyük eserim” dediği ve gençlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’nin emin ellerde olduğunu bilmekten kıvanç duymuştur.Yazılan mektuplar içerisinden dereceye giren öğrencilerimizin isimleri ise şöyle:

Ümraniye Kampüsü

1. Ceren Ece KIRBIYIK - 4C