Anabilimde 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm kampüslerimizde büyük bir coşkuyla kutlandı. Konferans salonunda Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, yönetimin bayram süresince öğrencilere bırakılması geleneği sürdürülerek temsili müdür konuşmasıyla devam etti. Koronun neşeli şarkılarının ardından sahne alan modern dans gösterisi, izleyicilere görsel bir şölen yaşattı. Jimnastik öğrencilerinin büyüleyici şovu heyecanlı anlara sahne olurken 2. sınıf öğrencilerinin İngilizce drama gösterisi de keyifli anlar yaşatarak izleyenleri gülümsetti. İlkokul ve ortaokul öğrencilerimizin sergilediği birbirinden güzel modern danslar, ritim orff öğrencilerinin performansı ve bando gösterisi de büyük beğeni topladı.

Anabilim ailesi olarak Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri sevgiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bu anlamlı bayramını kutluyoruz.