Anabilim, Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası'nda 6 Takım İle Bölge Finalleri'nde!

• Bilim

Türk Zeka Vakfı'nın düzenlediği ve TÜBİTAK'ın desteklediği Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası'nın İl Finalleri 18 Mart 2023 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

İl Finalleri sonucunda:

1.sınıflarda Özel Anabilim Maltepe İlkokulu İstanbul'da 9, Türkiye'de 34.

2.sınıflarda Özel Anabilim Maltepe İlkokulu İstanbul'da 8, Türkiye'de 30.

3.sınıflarda Özel Anabilim Ümraniye İlkokulu İstanbul'da 16, Türkiye'de 86.

4.sınıflarda Özel Anabilim Ümraniye İlkokulu İstanbul'da 5, Türkiye'de 15.

7.sınıflarda Özel Anabilim Maltepe Ortaokulu İstanbul'da 6, Türkiye'de 29.

10.sınıflarda Özel Anabilim Ataşehir Fen ve Teknoloji Lisesi İstanbul'da 17, Türkiye'de 51. olarak Türk Zekâ Vakfı Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası Bölge Finali’ne katılmaya hak kazanmıştır. 15 Nisan 2023 tarihinde gerçekleşecek Bölge Finalleri'nde Anabilim Eğitim Kurumlarını temsil edecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.