Anabilim Sosyal Sorumluluk Projeleri Yarenlik Yolu Platformu ile ile bir araya geldi.

• Haberler

Anabilim Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında yürütülen “Yaşlılar Haftası” konusundaki çalışmalarımızda proje ortağımız Yarenlik Yolu Platformu ile bir araya gelindi. Ortaokul ve liseden temsilci öğrenci ve öğretmenlerimizin de katılımıyla düzenlenen toplantıda, yaşa bağlı ayrımcılıkla ilgili projeler gerçekleştirmek, bu sorunu gündeme getirerek farkındalığı artırmak, insanların yaşa bağlı ön yargıları hakkında düşünmelerine ve eyleme geçmelerine yardımcı olmak için neler yapılabileceği tartışıldı.