Anabilim Ortaokul Öğrencileri JMUN Konferansına Katılım Gösterdi!

• Haberler

Anabilim Ortaokul Öğrencileri JMUN Konferansına Katılım Gösterdi!

Anabilim Eğitim Kurumları olarak Hisar Okulları’nda her sene düzenlenen JMUN (Junior Model United Nations) konferansına Ümraniye Kampüsümüzden Mehmet Efe Acar, Tolga Bahçebaşı, Defne Eren, Begüm Darcan ve Maltepe Kampüsümüzden Zeynep Karadağ, Deniz İnan, Ceren Çavuşoğlu, Asya Yeşil, Şevval Refia Bilge, Elif Nisa Vural katıldılar.Öğrencilerimiz katıldıkları çalıştaylarda Birleşmiş Milletler temsilcilerinin rollerini üstlenerek Suriye ve Afganistan’ın devlet problemlerini diğer ülke delegeleri ile İngilizce tartışarak çözüm önerilerinde bulundular. Farklı okullar ile bir araya gelerek fikirlerini yazılı olarak da sunan öğrencilerimiz, JMUN katılım sertifikalarını aldılar. Konferansa katılan tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.