Anabilim Mezunları Öğrencilerimizle Buluştu!

Rehberlik Birimi tarafından bu sene dördüncüsü düzenlenen panelde Anabilim Anadolu ve Fen Teknoloji Lisesi 11 ve 12. Sınıf öğrencileri mezunlarla buluştu.

Mezun öğrencilerimiz sınava hazırlanırken yaşadıklarını, başarıya götüren ipuçlarını, meslek ve üniversite tercih süreçlerini, üniversite yaşamlarını, iş hayatında edindikleri tecrübeleri öğrencilerimize anlattılar.

Lise süreçlerinde aldıkları yabancı dil eğitiminin, katıldıkları sosyal kulüp ve etkinliklerin meslek yaşamlarına katkısını vurguladılar.

Pek çok gencin düştüğü hataya düşmemek için sorumlulukları ertelemeden, gecikmeden sistem içinde çalışmak gerektiğini vurgulayan öğrencilerimiz Yaren Karabey, Zeynep Koçoğlu, Doruk Öztürk ve Lerzan Soydan’a teşekkür ediyoruz.