Anabilim Giriş Sınavı (AGS) Başvuruları Başladı!

Sayın Veli Adayımız,

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için ön kayıtlarımız başlamıştır. Anaokulları ve tüm kampüslerimizde 1, 2, 3.sınıflara bireysel randevu verilerek, mülakat ve ön değerlendirme  yapılarak öğrenci alınacaktır. Lise hazırlık, 9, 10 ve 11.  sınıflarda okumak isteyen öğrenciler için Anabilim Giriş Sınavı (AGS) yapılacaktır.

Ataşehir Lise Kampüs 25 Şubat 2023 Cumartesi günü sınav saati 10:00 olarak belirlenmiştir.

Son başvuru tarihi 22 Şubat 2023 Çarşamba günüdür.

2023-2024 eğitim öğretim yılında Anadolu Lisesi ve Anabilim Fen Teknoloji Lisesinde okuyacak, sınıf seviyesinde, okul yönetiminin belirlediği puan ve kontenjan aralığında başarı elde eden öğrencilere, kontenjan dahilinde eğitim başarı indirimi verilecektir. Tüm kademelerde, puan barajını geçen ve rehberlik mülakatı olumlu sonuçlanarak kayıt hakkı elde eden öğrenciler, erken kayıt indirim hakkından faydalanarak kontenjan dahilinde kayıt yaptırabilecektir.

Anabilim Fen Teknoloji Lisesinde okuyacak öğrenciler ayrıca Fen Tek sınavına ve Akademik Mülakata girdikten sonra kayıt hakkı kazanabilecektir.

Öğrencilerimiz sınav olurken eş zamanlı olarak yüz yüze Okul Tanıtım Günü yapılacaktır.

Başvurular, nüfus cüzdanı fotokopisi ile öğrencinin velisi tarafından eğitim görmek istediği okula şahsen müracaat edilerek yapılacaktır.

Öğrenciye sınav kimlik belgesi verilecektir.

Öğrencilerin sınav saatinden 20 dakika önce sınav kimlik kartı ve nüfus cüzdanıyla okulda olması beklenmektedir.

Ön Başvuru için tıklayınız.