Anabilim Eğitim Kurumları'nda 35. Yıl Kariyer Günleri Gerçekleştirildi!

• Haberler

Anabilim Eğitim Kurumları'nda 35. Yıl Kariyer Günleri Gerçekleştirildi!

Anabilim Eğitim Kurumları 10-11-12. sınıf öğrencilerimiz 21 Şubat tarihinde organize edilen 35.Kariyer Günü etkinliğinde 18 farklı meslek erbabı ile buluştu.

Bilgi Üniversitesi Tanıtım Dairesi Başkanı Murat Saydam ve Girişimci İş Adamı Emre Kutlu’nun etkinlik açılışında konuşmacı olduğu panelde Tıp, Psikiyatri, Eczacılık, Diş Hekimliği, Bilgisayar Mühendisliği, Makina Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Mimarlık, Hukuk, Psikoloji, Grafik Tasarım, İşletme, Medya ve İletişim, Gastronomi, Ekonomi gibi pek çok meslek dalında uzman olarak görev yapan konuklarımız öğrencilerimizle mesleki yolculuklarını paylaştı.

Öğrencilerimiz alan ve bölüm seçimleri öncesinde ilgi duydukları mesleklere ilişkin pek çok soruya cevap buldu. Etkinlikte yer alarak sürece katkı sunan tüm konuklarımıza teşekkür ederiz.