Anabilim Eğitim Kurumları olarak 2011 yılından bu yana yürütülen EKO OKUL çalışmaları bu yıl da yeşil bayrak ile taçlandırıldı.

• Bilim

Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı (FEE) tarafından yürütülen ve ülkemizde TÜRÇEV’in programlarından biri olan EKO OKULLAR programı okul öncesi ile ilk ve ortaokullarda çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uygulanan bir programdır.

Bu yıl da Ümraniye Kampüsümüzde “Hava-Su-Toprak-Gürültü-Işık Kirliliği”, Sancaktepe ve Maltepe Kampüslerimizde de “Tüketim Alışkanlıkları” konuları üzerine öğrencilerimiz tüm yıl yaptıkları projeleri başarıyla tamamlayarak kampüslerimize bir “YEŞİL BAYRAK ÖDÜLÜ” daha kazandırdılar. Öğrencilerimize, emek veren öğretmenlerimize ve bizden desteklerini esirgemeyen değerli velilerimize çok teşekkür ederiz.