Anabilim’de ‘24 Kasım’ coşkusu

Anabilim Eğitim Kurumları’nda 24 Kasım Öğretmenler Günü coşkuyla kutlandı. Tüm kampüslerimizde ‘Öğretmenler Günü’, öğretmenlerimizi duygulandıran sürprizlerle başladı. Öğretmenlerimiz, okullarımıza girdikleri anda balonlar, kalpler ve kendilerine özel hazırlanmış hediyelerle karşılaştı. Değerli öğretmenlerimiz, bu özel günde adlarına özel olarak hazırlanan dergileri görünce şaşkınlık ve mutluluğu bir arada yaşadı.

‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlama amacıyla düzenlenen programa, Kurucumuz Niyazi Kılıç, İcra Kurulu Başkanı Serkan Kılıç, İcra Kurulu Üyesi ve Lise Müdürü Seda Aytaçlı, tüm yönetim kadrosu ve öğretmenlerimiz katıldı. ‘Öğrenci Meclisi’ tarafından öğretmenlere, ‘Yılın Oscarları’ ödülleri verildi. Öğretmenlerimize sevgi, saygı ve şükranlarımızı sunduğumuz program, plaket töreniyle devam etti.Kıdeme göre hazırlanan plaketler, Anabilim yöneticileri tarafından öğretmenlerimize takdim edildi.Törende lise öğrencilerimizin hazırladığı orkestra ve vals gösterisi, izleyenlere keyifli anlar yaşattı.  24 Kasım töreninde duygulu anlar yaşayan öğretmenlerimiz, “Anabilimli olmanın ayrıcalığını ve gururunu yaşıyoruz” dedi.