Yükleniyor

ANABİLİM EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER KONFERANSI'NDA!

Eğitim Reformu Girişi tarafından, Sabancı Vakfı ve Sabancı Üniversitesi’nin desteğiyle 2004 yılından bu yana her yıl Eğitimde İyi Örnekler Konferansları (İÖK) düzenlenmektedir. Eğitimde fark yaratacak, yaratıcı ve yenilikçi çözümleri üretmek için öğretmenlerin, eğitim alanında çalışan uzmanların, kurum ve kuruluşların bir araya geldiği, iyi örnek ve materyallerini paylaştığı bu sene 18.si düzenlenen konferansta 27 ilden 96 iyi örnek kabul edilmiş olup; 51’i sözlü, 45’i poster sunum olarak gerçekleşecektir.

Öğretmenlerin yaratıcılığı ile ortaya çıkmış iyi örneklerin sunulacağı konferansda, her yıl ilkbaharda bizi bir araya getiren İÖK’ü 2021’de, yeni bir tasarımla sonbaharda gerçekleştireceğiz. Her sene festival havasında geçen konferansta, çalışmalarını nasıl daha ileriye taşıyacağını düşünerek, çocukların dünyasını değiştiren öğretmenlerle birlikte olacak olmanın mutluluğu içindeyiz.