Anabilim 2021 Satranç Yenilmezi ve İlk Efsanesi Belli Oldu

Matematik Bölümü’nün her yıl geleneksel olarak düzenlediği “4 Yenilmez Turnuvası” 7 Haziran Pazartesi günü çevrimiçi olaraksatrançbranşında Lichess platfromu üzerinden gerçekleştirildi. Puanlı arena sistemi şeklinde düzenlenen turnuvada yarışan sporcularımız, eşleştikleri maçlarda aldıkları puanlar ile 45 dakika süre sonunda turnuvayı tamamladılar.

Turnuva sonunda en çok puanı alan Anabilim Sancaktepe Kampüs 5B sınıfı öğrencimizYusuf Yiğit Can“2021 AnabilimSatrançYenilmezi” olmuştur.

“2020SatrançYenilmezi” olan Anabilim Ümraniye Kampüs 5D sınıfı öğrencimizMehmet Deniz MARANGOZise bu senenin kazananı Yusuf Yiğit Can ile yaptığı iki müsabakayı da galibiyetle tamamlayarak, 4 Yenilmez Turnuvası’nın “İlk Efsane” ünvanını almaya hak kazanmıştır.

Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi kutluyor turnuva koordinatörü Erdem Semiz’e teşekkür ediyoruz.