Anabilimli Asya'nın Hikaye Kitabı Kitapseverlerle Buluşuyor!

• Sanat

Anabilimli Asya'nın Hikaye Kitabı Kitapseverlerle Buluşuyor!

Anabilim Eğitim Kurumları Sancaktepe Kampüsü 6B sınıfı öğrencilerimizden Asya Çelik'in resimlediği hikaye kitabı kitapseverlerle buluşuyor.

Asya’nın küçük yaşlardan beri eskiz ve not kağıtlarına yaptığı minik desenler yarattığı karakteri yaşama katmasına sebep oldu.

Eskiz çalışmalarının içinden canlanan tek gözlü bir yaratıkla tesadüfen annesinin yazdığı hikaye kitabının karakterlerinden birini resmetmişti.

Kitabın yazarı Burcu Yaroğlu, bunun mutlaka kitabındaki "Bulucu" adlı karakter olması gerektiğini düşündü. Sonrasında Asya'nın hikaye resimleme serüveni Bulucu'yla başlayıp, kitabın tamamının resimlenip basılmasına doğru gitti. Renkleri resimlerinde bütün canlılığıyla kullanan Asya, hikayeyi kendi dünyasında hayalleriyle birleştirdi ve ortaya harika bir hikaye kitabı çıktı.

Sevgili öğrencimiz Asya Çelik'i ve hikayenin yazarı Burcu Yaroğlu'nu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.