7. Sınıf Öğrencilerimizle İngilizce Debate Show

7. sınıf öğrencilerimizin İngilizce münazara etkinliği Ümraniye, Maltepe ve Sancaktepe Kampüslerimizde gerçekleştirildi. Popüler olmaya başladığı 60’lı yıllardan beri çocukların favori zaman geçirme yöntemi olan video oyunlarının tartışıldığı bu etkinlikte, öğrenci gruplarımız “Video oyunları, çocukları birçok yönde geliştirir.” görüşünü olumlu ve olumsuz yönleri ile tartıştılar. Öğrencilerimiz, bu münazara sayesinde İngilizcelerini ve genel kültürlerini araştırmalar yaparak geliştirme fırsatı buldular. Münazarada yaptıkları savunmalarla jüriyi ikna eden münazara grubu öğrencilerimizi, Yabancı Diller Bölüm Başkanı HÜLYA SALİHOĞLU kupa ile ödüllendirdi. Münazaraya katılan tüm öğrencilerimiz ise başarı sertifikası ile onurlandırıldı.