55. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması, Asya Bölge Finali'nde Anabilimden 4 Derece

• Bilim

55. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması, Asya Bölge Finali’nde, proje koordinatörümüz Özgür İsa Tekin danışmanlığında KİMYA alanında 3’üncülük, fizik öğretmenimiz Merve Pınar Tekin danışmanlığında FİZİK alanında 2’ncilik, felsefe öğretmenimiz Gözde Atay danışmanlığında DEĞERLER EĞİTİMİ alanında 2’ncilik ve bilişim teknolojileri öğretmenimiz Yıldırım Emiroğlu danışmanlığında YAZILIM alanında 1’incilik kazanılmıştır. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.