52. Tübitak Lise Öğrencileri Araştırma Projesi Yarışması'nda Türkiye 4'Üncülüğü

• Haberler

52. Tübitak Lise Öğrencileri Araştırma Projesi Yarışması'nda Türkiye 4'Üncülüğü

TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finali’nde, üç yıldır yarışan Anabilim Anadolu Lisesi ve Fen Teknoloji Lisesi öğrencileri, bu yıl da finale kalarak geleneği bozmadılar; 4.yılda da başarı elde ettiler. Anabilim Fen ve Teknoloji Lisesi 9 FEN-A sınıfı öğrencilerinden Erim Serdaş ve Ant Hakkoz, öğretmenleri Yasin Kaplan danışmanlığında hazırladıkları “Tarla Yönetim Sistemi (TAYÖS): Esperia Buğday Tarımı Örneği” adlı proje ile Coğrafya/Tarım Teknolojileri alanından Türkiye 4’üncülüğünü (Teşvik Ödülü) elde ettiler. Öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.