4. Sınıf Öğrencilerimizle Yazar Melih Aydıner'le Keyifli Bir Söyleşi Gerçekleştirildi!

• Haberler

Anabilim Eğitim Kurumları olarak tüm kampüslerimizin 4.sınıf öğrencilerimiz ile uluslararası ödüllü bir yazar olan Sayın Melih Aydıner’le teknolojiyi bilinçli kullanmayı ve dijital ekran alışkanlıklarımızı sorgulamamızı sağlayan güzel bir söyleşi gerçekleştirdik. Etkinlik kapsamında 4. Sınıflarımız geçmişten günümüze kullanılmış olan iletişim araç ve gereçlerini “İletişim” sergisini gezerek görme ve inceleme fırsatı yakaladılar. Bu etkinliğimizde “Tablet Hapishanesi” isimli masal kitabını okuyan 4. sınıf öğrencilerimiz, kitaba dair merak ettikleri soruları yazara yönelterek keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiler ve yazarımıza kitaplarını imzalatma fırsatı yakaladılar. Konferans salonunda gerçekleştirdiğimiz etkinliğimiz sonrası tüm öğrencilerimiz yazarımız Melih Aydıner eşliğinde internet bağımlılığı ve sosyal medya kullanımı üzerine magnet tasarımlarını gerçekleştirerek keyifli anlar yaşadılar.