V. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bianeli'ndeyiz!

V. Istanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bianeli 19 Nisan 2018 - 25 Mayıs 2018 tarihleri arasında MKM Beşiktaş Çağdaş Sanat Galerisi düzenlendi. Bu sene düzenlenen Bianel seçici kurul tarafından Anabilim Eğitim Kurumları adına 3 projemiz kabul gördü. Bianele kabul gören projelerimiz Bakışlar, Zaman& Mekan, Masal Evler‘dir.

BAKIŞLAR

İki boyutlu hazırlanan BAKIŞLAR ESER çalışmasını Ataşehir 7C sınıfı öğrencileri Şimdi ve burada odaklanan bakışları anlattılar.

ZAMAN & MEKAN

Bizleri gerçekten tanıyan binlerce kişi arasında sadece bir kaç kişidir. Zamanı ve mekanı paylaşmaya değer o anlar. Şimdi ve burada.. Burada bir masanın etrafında dört öğrenciyi temsil eden kütükler tabure, elektirik makarası masayı temsil etmektedir.

Üç boyutlu, Zaman & Mekan eser çalışmasını Ataşehir 6. Sınıf öğrencilerinden Ahu Yeşil, Nazlı Serttek, Melis Su Tavlaşoğlu, Öykü Özkan, Öykü Özevrim, Neva Şimşek gerçekleştirdi.

MASAL EVLER

İnsanoğlu var olduğundan bu yana masallarla büyümüşlerdir. O anın getirdiği bu güne dair mesajları, anlatacakları vardır. Bu masallarla o evlerde yaşarsın, büyürsün, görürsün, anarsın, bu gün ve anda kalıp farkına varırsın, yaşadığın anın. Masallar, evler yüzyıllar boyunca kalır ama insanoğlu yeniden doğar, büyür ve yok olur.

Üç boyutlu, Masal Evler eser çalışmasını Sancaktepe 5. Sınıf öğrencilerimizden, Beren İnce, Derya Birsu İnan, Didem Erdem, Furkan Arslan, Gürbüz Tanay Nemutlu, Lale Kahraman, Onur Şentürk, Zeynep Erin Şipka, Zeynep Özgü Öztürk, Birce Nemutlu, Demir Irmak, Duru Güven, Nil Toprak Öztürk, Nisan Dila Aktaş, Oğuz Kaan Kastomonu, Ozan Oral, Ömer Batuğ Kısa gerçekleştirdi.