Konferans Salonu ve Fuaye Alanları

Kurumumuz modern tasarımının bir parçası olarak, çok amaçlı aktivitelere cevap verebilecek gelişmiş bir konferans salonuna sahiptir.

Kongre, konferans, sinema, tiyatro, konser ve çeşitli gösterilerin yapıldığı 2 katlı 750 kişilik konferans salonu; digital ses sistemine, yüksek performanslı ses ve ışık donanımlarına, çift barkovizyon ile naklen yayın olanağı sağlayan, ağ bağlantısı ile anında sahne önü ve arkası DVD kayıt olanaklarına sahiptir. Elektronik kontroller, merkez kontrol odasından yapılmakla beraber, gerektiğinde kürsüden, sahneden veya uzaktan kumanda edebilecek şekilde tasarlanmıştır. Konferans salonunda simültane tercüme sistemi mevcuttur.

Sahne katında öğrenci bekleme, dekor hazırlama ve dekor muhafaza için bulunan 2 adet odanın yanı sıra, hazırlanacak öğrenciler için de soyunma odaları, kulis alanında, kız ve erkek öğrenciler için ayrı makyaj odaları bulunmaktadır.

Etkinlik sonrası misafirlerin ağırlanabileceği, ikramın yapılabileceği alt ve üst fuayeler mevcuttur. Yaklaşık 100 m² lik sahne alanına sahip konferans salonu her türlü organizasyonun gereklerini yerine getirebilecek güce sahiptir.