Kayıt Bilgileri

Anabilim Kampüsleri

Okulumuzu gezmek, kayıt ücretleri hakkında bilgi almak isteyen ziyaretçilerimizin önceden randevu alarak okulumuza gelmesini rica ederiz. Bu uygulama sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve okul günlerinde öğrencilerimizin güvenliğini ve okulumuzun düzenini korumak amacıyla yapılmaktadır.

İlgili kampüsle ilgili detaylı bilgiye 0216 415 00 00 (pbx) numaralı telefondan aşağıdaki dahili numaraları tuşlayarak ulaşabilirsiniz;

Ataşehir Anaokulu Dahili Numarası: 7752

Suadiye Anaokulu Dahili Numarası: 7760

Çekmeköy Anaokulu Dahili Numarası: 7780

Koşuyolu Anaokulu Dahili Numarası: 7790

Esenşehir Anaokulu Dahili Numarası: 7770

Ümraniye Kampüs (İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi, Fen ve Teknoloji Lisesi) Dahili Numaraları: 1352, 1353, 1354, 1355

Sancaktepe Kampüs (İlkokul, Ortaokul) Dahili Numaraları: 2352, 2354

Anaokulları Kayıt Bilgileri

3-4 yaş gruplarına 2015 doğumlu ( tam gün ve uzun yarım gün )

4-5 yaş gruplarına 2014 doğumlu ( tam gün )

5-6 yaş hazırlık sınıflarına 2013 doğumlu ( tam gün ) öğrenciler başvurabilir.

Tam gün: 08.30 - 18.00

Uzun yarım gün: 11.00 - 17.00

Başvuruda bulunulan öğrenciler, öğrenci tanıma çalışmaları ile yaşlarının gelişimsel özellikleri yönünden değerlendirilir.

Öğrencilerin kesin kayıtlarına, yapılan değerlendirme sonucunda karar verilir.

İlkokul - Ortaokul - Anadolu Lisesi – Fen ve Teknoloji Lisesi

Kayıt Bilgileri

1, 2, 3. sınıfa kayıt başvurusunda bulunan öğrenciler, Rehberlik Birimi tarafından okul olgunluğu çalışması ile ön değerlendirmeye tabi tutulur. Değerlendirmeler sonrasında kontenjan dahilinde kayıt işlemleri yapılır.

İlkokul 4. sınıf , Ortaokul 5, 6, 7, 8, Lise Hazırlık, 9,10. sınıflar adına okulumuza yeni kayıt yaptırmayı düşünen öğrenciler için “Anabilim Giriş Sınavı” (AGS) uygulanır. Anabilim Giriş Sınavı (AGS) toplu oturumu Mart ayının ilk Pazar günü gerçekleştirilir. Bu tarihten önce veya sonra yeni kayıt yaptırmayı düşünen tüm ilkokul, ortaokul ve lise aday öğrencileri için kayıt öncesi AGS bireysel olarakuygulanmakta olup önceden randevu alınması gerekmektedir. AGS sonuçları sınavdan 4 gün sonra açıklanır.

Değerlendirmenin sonucu veli ile paylaşıldıktan sonra başarılı olan öğrencilerin rehberlik görüşmeleri de olumlu ise kesin kayıt işlemi gerçekleştirilir.

Anabilim Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerinin başarı puan ortalaması dikkate alınarak Haz./9. sınıflara öncelikli olarak kaydı yapılır.

Ortaokul ve lise sınıfları için puan ortalamasını tutturmak kaydıyla, okul kontenjanı dahilinde, sınıf seviyesinde başarılı olan öğrencilere eğitim başarı indirimi verilir.

Kayıt Takvimi

01 Şubat - Ön kayıt ve aday öğrenci görüşmelerinin başlaması.

01 Şubat - 15 Nisan - Erken kayıt dönemi

16 Nisan - 30 Haziran - Kayıt Dönemi