Uluslararası Lions Barış Posteri Resim Yarışması'nda Birincilik Ödülü!

• Sanat

Uluslararası Lions Barış Posteri Resim Yarışması'nda Birincilik Ödülü!

Lions Yönetim Çevrelerinin düzenlediği Barış Posteri Resim Yarışması’nın 118-Y Yönetim Çevresi adına birinciliğini, Ümraniye Kampüsü 6G sınıfından Elif Ekin Özmaral aldı. Öğrencimizi bu başarısından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Lions Uluslararası Yarışma Komitesinin her yıl düzenlediği Barış Posteri yarışmasının bu yıl belirlenen teması gençlerimizden barışçıl bir dünya hayal etmeleriydi. Bu tema doğrultusunda 8C sınıfından Defne Eren, 7C sınıfından Ali Kuzey Sekmen, 6G sınıfından Elif Ekin Özmaral, Defne Lal Akça, 6B sınıfından Cemre Eda Yağdoğan, Cemre Güreş, yarışmaya katılarak okulumuzu en iyi şekilde temsil ettiler. Selamiçeşme Kulüp Başkanı Engin Haliloğulları ve üyeleri okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizi tebrik edip hediyelerini verdiler. Lions Kulüp üyelerine destekleri için teşekkür ediyoruz. Katılım gösteren öğrencilerimizle gurur duyuyoruz.