TÜBİTAK Proje Yarışması Fizik Alanında Türkiye Birinciliği

• Bilim

TÜBİTAK Proje Yarışması Fizik Alanında Türkiye Birinciliği

“Gelecek için fark eder” anlayışı ile çıktığımız bu yolda; bilimsellik, rasyonellik ve modern eğitim anlayışı temel motivasyon kaynağımızı oluştururken; öğrencilerimizi ezberden uzak, tamamen uygulamalı müfredatla desteklemekteyiz.Böyle bir eğitimle bilimin mutfağında yetişen öğrencilerimiz ise ulusal başarılara imza atmaya devam ediyorlar. Anabilim Anadolu Lisesi ile Anabilim Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencileri Lider Öngen, Berra Ökmen ve Batuhan Bostan TÜBİTAK 2204A Lise Öğrencileri Proje Yarışması Finali’ne kalarak Fizik alanında Türkiye 1’inciliğini kazanıp, ödüllerini Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan aldılar.Bize bu gururu yaşatan öğrencilerimizi ve öğrencilerimizin danışmanlığını yapan fizik öğretmenimiz Merve Pınar Tekin'i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.