Öğrencilerimiz bu yıl da, uluslararası geçerliliğe sahip olan Almanca sertifikalarını aldılar.

Anabilim Eğitim Kurumları Ortaokul ve Lise öğrencileri, ikinci yabancı dil olarak öğrendikleri Almanca dilindeki başarılarını belgelendirdiler.  Öğrencilerimiz yaş grupları ve seviyelere göre Telc Junior – Start Deutsch A1 – Telc Schule A2 sınavlarına girip başarılı olarak uluslararası geçerli olan dil sertifikasını almaya hak kazandılar.

Üniversiteler, şirketler ve devlet kurumları tarafından uluslararası alanda tanınan Telc Almanca sınavında, başarı gösteren öğrencilerimizin sevincine bu yılda birlikte pasta keserek ortak olduk ve başarılarını sertifika ile taçlandırdık. Almanca A1/ A2 dil sertifika sınavlarında Anabilim Eğitim Kurumları Almanca öğrencileri bugüne kadar sayısız başarı elde ettiler.