Gelenek Bozulmadı, Lise Öğrencilerimiz GençBizz Çeyrek Finali'nde!

• Haberler

Gelenek Bozulmadı, Lise Öğrencilerimiz GençBizz Çeyrek Finali'nde!

Girişimciliğin Kalbi Anabilimde Atıyor! Bir "illk"e imza atarak "girişimcilik ve inovasyon" dersini müfredata yerleştiren kurumumuz; öğrencilerin, girişimcilik ruhunu lise sıralarında deneyimlemelerini sağlıyor. Bu doğrultuda dünyanın önde gelen girişimcilik yarışmalarından biri olan Startup Weekend'i Türkiye’de ilk kez lise öğrencileriyle gerçekleştirme, inovasyon kampı, lise staj programı gibi pek çok etkinliği gerçekleştiriyor. Bunun sonucunda da öğrenciler ve öğretmenler yapılan çalışmaların sonuçlarını, katıldıkları yarışmalarda almanın haklı gururunu yaşıyorlar. Okulumuz, 2020 yılında GençBİZZ Türkiye Finali’nde "Yılın Girişimci Okulu" seçilerek ülkemizi Avrupa’da temsil etti. J.A.Europe’ tarafından da "Avrupa’da Yılın Girişimci Okulu" ödülünü almaya hak kazandı. 2021 yılında GençBizz Türkiye Finali'ne kalan okulumuz kurmuş oldukları Plantech şirketi ile "En iyi Pazarlama ve Satış" kategorisinde derece aldı. 2022-2023 yılında GencBizz Programı'na başvuran üç şirketiniz yapılan ön eleme sonucu çeyrek finali geçmeyi başardı.Özel Anabilim Fen-Teknoloji Lisesi ve Anadolu Lisesi bünyesinde kurulan "Recrate Company, 09İzmir ve Empath" şirketleri öğrencilerini ve danışman öğretmenlerini kutlar, nisan ayında yapılacak yarı finalde hepsine başarılar dileriz.