Anabilim Gençleri İngilizce Yaz Kampında

Anabilim İngilizce Yaz Kampı, okulumuzun dört farklı kampüsünden toplamda 14 öğrenci ve bir öğretmenimizin katılımıyla 3-16 Temmuz tarihleri arasında İngiltere’nin Winchester şehrinde, Sparsholt College kampüsünde gerçekleşmiştir. Kamp süresince öğrencilerimiz, İngilizce seviyelerine göre aldıkları günlük eğitim ve yaptıkları kültürel gezilerle (London Eye, Madame Tussauds Müzesi, ‘Back to the Future’ Müzikali) hem İngilizce pratik yapma hem de kültürel anlamda birçok deneyim kazanma şansına sahip oldular. Diğer ülke gençleri ile kurdukları yeni arkadaşlıklar ve biriktirdikleri güzel anılar ile ülkelerine keyifli bir şekilde dönen öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.