Anabilim Eğitim Kurumları Binicilik Kulübü sporcularından “Engel Atlama Teşvik Yarışması”nda bir birincilik daha!

Anabilim Spor Kulübü, yetiştirdiği genç sporcularının başarıları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Gelecek dönemde Anabilim Spor Kulübü bünyesinde Akfırat Kampüsü’nde, yeni bir branş olarak açılacak olan Binicilik Kulübü, biniciliğe gönül veren sporcularıyla katıldığı yarışmalardan aldığı başarılı sonuçlara bir yenisini daha ekledi.

Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından 20 Temmuz 2018 tarihinde düzenlenen, farklı il ve kulüplerden toplam 98 sporcunun katıldığı Engel Atlama Teşvik Yarışması’na bireysel olarak katılan sporcularımız, 90 cm Yeni Biniciler kategorisinde birincilik alarak bir kez daha hepimizi gururlandırdılar.

Bu zorlu müsabakalarda ortaya koydukları performanslarla ilerleyen süreçte daha büyük başarılar kazanacaklarına inandığımız sporcularımızı ve destek olan antrenörlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.