Gezi Programları

Tzv Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası Final Sonuçları Açıklandı!

• Bilim

Tzv Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası Final Sonuçları Açıklandı!

Türk Zekâ Vakfının düzenlediği ve TÜBİTAK'ın desteklediği "Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası" Türkiye Finalleri Sınavı'nda: Halid Sefa Çekin, Kaan Esman, Ali Giray Yeşilyurt’tan oluşan 3. sınıf takımımız İstanbul 2’ncisi-Türkiye 19’uncusu İlayda İloğlu, Maya Vatanperver, Feyza Miray Yıldırım’dan oluşan 4. sınıf takımımız İstanbul 4’üncüsü-Türkiye 17’ncisi Efe Siber, Toprak Şen, İpek Ece Tıraş’tan oluşan 5. sınıf takımımız İstanbul 3’üncüsü-Türkiye 33’üncüsü Uras Namver, Rüzgar Semiz, Defne Aydın’dan oluşan 6. sınıf takımımız İstanbul 1’incisi-Türkiye 11’incisi olmuştur. Tüm takımlarımızı başarılarından dolayı kutluyor, takımlarımızı çalıştıran değerli öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ediyoruz.