TALENT TALK PANELİ, BU YIL DA ÜSTÜN YETENEKLİ ÇOCUKLARA VE EĞİTİMİNE İLGİ DUYAN HERKESİN BULUŞMA NOKTASI OLDU!

Üstün yetenekli çocukların eğitiminin, bir ülkenin geleceğine yapılan en büyük yatırım olduğuna inanan Anabilim Eğitim Kurumları, bu inançla onların eğitiminde farklılık ve farkındalık yaratmak amacıyla bu alandaki paydaşları bir araya getirerek “Talent Talk” panelinin bu yıl ikincisini düzenledi.

Hedef kitlesi üstün yeteneklilere ve eğitimine ilgi duyan akademisyenler, eğitim uzmanları, okul idarecileri, her branştan öğretmenler ve aileler olan, “Üstün Yetenekli Çocuk ve Okul Hayatı” konulu Talent Talk paneli özel yetenekliler alanındaki 500 kişinin buluşma noktası oldu.

Dr Öğretim Görevlisi Oktay Aydın moderatörlüğünde,  Prof Dr Uğur Sak, Dr. Öğretim Görevlisi Burak Karabey’in katılımıyla gerçekleştirilen Talent Talk serisinin ikinci panelinde “Üstün yetenekli öğrencilerin ayrı bir okulda eğitim almaları kişilik gelişimine zarar verir mi? Üstün yetenekli öğrenciler için özel bir okulun bu çocuklar için faydaları nelerdir? Üstün yetenekli bir çocuğun okula gitmek istememesi bir çelişki değil midir? Üstün yetenekli çocuğum için en iyi öğretmeni nasıl belirleyebilirim? Üstün yetenekli öğrencinin gittiği okulda nasıl bir eğitim iklimi olmalıdır?” sorularına yanıt arandı.

Maltepe Kampüs
Başıbüyük Mah. Dinçerler Sok . No:5 A/B Blok Maltepe/İstanbul