Okul Aile Birliğimizden Anlamlı Destek

Ataşehir ve Sancaktepe Okul Aile Birlikleri’nin her sene 29 Ekim ve 10 Kasım tarihlerinde geleneksel olarak gerçekleştirdiği satışlar bu yıl "Down Sendromu Derneği" yararına yapıldı.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Türk Bayrağı temalı çeşit çeşit ürün hem okulumuz öğrencilerinin hem de öğretmenlerimizin gösterdiği ilgi ile kısa sürede tükendi. Çocuklarımız Atatürk ve vatan sevgimizi, Türk Bayrağı’na olan saygımızı böylesine özel iki günde bir kere daha hatırlayıp, yaşattılar. Aynı zamanda da sevgili Down Sendromlu çocuklarımıza, kardeşlerimize, arkadaşlarımıza yardım etmenin mutluluğunu tattılar.

Geleceğin Atatürkçü yetişkinleri olacak bugünün çocukları ve gençleri ile el ele elde ettiğimiz geliri, "Down Sendromu Derneği"ne bağışlayarak, Down sendromlu arkadaşlarımızın geleceğine katkıda bulunabildiğimiz için Anabilim Okul Aile Birlikleri olarak bizler de çok mutluyuz.