''Mucidim Olur Musun?'' Proje Yarışmasında Finaldeyiz.

Günümüz gençliğinin bilimsel düşünme ve uygulama yetisini canlı tutarak kendilerini geliştirme, temel ve uygulamalı bilimlere olan ilgilerini arttırma ve bilime meraklı gençlerin yolunu açmak için  Bayrampaşa Bilim Merkezi tarafından Türkiye çapında proje yarışması düzenlenmiştir. T.C. Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı tüm ortaokulların 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri için Fen Bilimleri (Fizik, Kimya, Biyoloji) ve Bilgisayar Teknolojileri (Matematik Uygulamaları, Elektronik, Mekatronik, Kodlama) alanları olmak üzere iki kategoride düzenlenmiştir.

Bu yarışmaya okulumuz Ataşehir 5. Sınıf öğrencilerinden Ekin Özdek ve Özge Öztürk , Rahşan Tekinarslan öğretmenimizin danışmanlığında Kodlama alanında yapmış oldukları ‘Serviste Öğrenci Unutmaya Son ‘ isimli projeleri ile ilk 11 proje arasına girerek finale kalmaya hak kazanmışlardır. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor,14 Nisan Cumartesi günü Bayrampaşa Bilim Merkezi'nde yapılacak olan sergi ve ödül töreninde kendilerine başarılar diliyoruz.