Liseliler Goodwin Sanat Kili İle Buluştu

Goodwin Sanat Kili workshopumuz renkli, eğlenceli ve yaratıcı görüntülere sahne oldu.

Goodwin Sanat Kili,  ilk temasta bir oyun hamuru gibi gözükse de özel formülüyle üretilmiş, profesyonel kullanıma da uygun bir sanat malzemesidir. Gelişmiş ülkelerde, modelleme tekniğinde yaygın olarak kullanılan bu  sanat kili su bazlı ve polimerdir. Dünyada air dry light weight polimer clay olarak bilinmektedir.

Okulumuzda ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin malzeme listesinde yer olan bu kil, lise öğrencilerimizin de ilgisini çekti. Bizler de Görsel Sanatlar Zümresi olarak 12, 13, 28 Aralık tarihlerinde lise öğrencilerimizin bu merakını gidererek, eğlendirici,  zevkli , yaratıcı dakikalar geçirmelerini sağladık.

Bu workshopu bize hazırlayan ve uygulamamızda yardımcı olan Ponart firmasından eğitmen Neşe Köymen'e çok teşekkür ederiz.