“Felsefe Olimpiyatları”na Katıldık.

Yaratıcı düşünme ve araştırma ruhunu geliştirmenin ve düşünsel etkinliklere yarışma ruhu katmanın amaçlandığı uluslararası “Felsefe Olimpiyatları”  2 Aralık Pazar günü Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

11. sınıf öğrencimiz Eylül Deniz Atalar,  A. Badiou’dan alıntılanan “Bizim dünyamıza damgasını vuran şey hızıdır: tarihsel değişimin hızı, teknik değişimin hızı, hatta insanların birbiriyle bağlantılar kurma hızı… Şeyler, imajlar ve ilişkiler böylesine çabuk dolaşıma girdiği içindir ki, bu tutarsızlığın kapsamını ölçecek zamanımız bile yoktur. Hız tutarsızlığın maskesidir” görüşü ile ilgili felsefi bir deneme yazdı.

Okulumuzu bu platformda başarıyla temsil eden Eylül’e teşekkür ediyor, sonucu heyecanla bekliyoruz.