DÜŞÜNCELER ÖZGÜRCE VE ETKİLİ BİR BİÇİMDE SAVUNULDU

Münazarada öncelikli amaç katılımcılara güncel konuları çok boyutlu, zengin bir çerçevede değerlendirebilme yeteneği kazandırmak ve onlarda tartışma kültürünü artırmaktır. Türkçe Zümresi önderliğinde Ümraniye ve Sancaktepe Kampüslerinde yapılan 6. sınıfların münazara yarışmasında çekişmeli ve eğlenceli anlar yaşandı. Sahnede tüm 6.sınıf arkadaşlarına seslenen öğrenciler epey heyecanlansalar da bunun çabuk üstesinden gelip konularını çok güzel savunabildiler. “Popüler yarışma programları sanata ve topluma yararlıdır./Popüler yarışma programları sanata ve topluma zararlıdır.” konularını savunan gruplarımız kendilerinden emin ve konularına hâkimdiler.  Kazanan gruplar, bir dahaki sefere yine böyle bir mutluluk yaşama dileğiyle, kaybetmenin hüznünü yaşayan gruplar ise bir dahaki sefere daha iyi hazırlanıp böyle bir hüznü yaşamama dileğiyle ayrıldılar konferans salonundan.