ASTA ile Ödüllendirildik!

Anabilim, Eğitimde E-Dönüşüm Proje Yarışması’ndan ödülle döndü!

Bilgi çağını yakalamış eğitim kurumlarının örnek olacak uygulamalarını ortaya çıkararak geniş kitlelere tanıtmak amacıyla  VI. Uluslararası "Gelecek İçin Öğrenme Alanında Yenilikler" Konferansı 2016 kapsamında düzenlenen "Eğitimde E-Dönüşüm Proje Yarışması" nda  Anabilim Smart Teaching Learning Area (ASTA) ile Öğrenme Yönetim Sistemi(LMS) Kategorisinde 3.lük ödülünü aldık.

İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde 26 Ekim 2016 Çarşamba günü gerçekleşen ve Kara Tahtadan E-Öğrenmeye Teknoloji Yolculuğu projesi ile ödüllendirildiğimiz törende Eğitim Teknolojileri Birimini ve projede emeği geçen öğretmen ve yöneticilerimizi temsilen bir grup hazır bulundu.  Tüm Anabilim ailesi adına ödülü aldığını belirten Anabilim Eğitim Kurumları Eğitim Teknolojileri Birim Sorumlusu İdiye Ökten; “Eğitimin öznesinin ‘insan’ olduğundan hareketle; değişim için öğrenci, öğretmen ve  dış çevre unsurlarını da dikkate aldık. Uluslararası bir konferans bünyesinde böyle bir yarışmada ödül almak,  başarmak müthiş bir duygu.  Çok mutluyuz. Bunun da ötesinde çocuklarımız, öğrencilerimiz için başarmanın verdiği his  tarif edilemez.   Bu projede bizden maddi manevi desteklerini esirgemeyen başta İcra Kurul Üyemiz Seda Zeynep Aytaçlı ‘ya , İcra Kurulumuza , Proje Ekibimize  Zümre Başkanlarımıza, öğretmenlerimize  ve elbette minicik kalpleri ile öğrenme alışkanlıklarını değiştirip sınırları zorlayan öğrencilerimize çok teşekkür ederiz. “  şeklinde konuştu.

Anabilim Eğitim Kurumları olarak bizlere bu gururu yaşatan tüm ekibi kutluyor, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ödül törenini izlemek için >>  https://www.youtube.com/watch?v=KmqIiuuANQY