Anabilim Yenişehir Anaokulu 2019 Eylül'de Açılıyor!

Anabilim Eğitim Kurumları, 33 yıldır akılcı, yaratıcı, inovatif, çağdaş ve sorgulayan bireyler yetiştiren okullarına 2019–2020 eğitim öğretim yılına bir yenisini ekliyor.

Anabilim Eğitim Kurumları olarak bizler de öğrencilerimizin ilkokul sürecine geçişinde hem fiziksel şartlara uyumunu kolaylaştırmak hem de duygusal olarak hazır olmalarını sağlamak adına anaokulu sıralarından itibaren bütün süreçleri büyük bir titizlikle yürütüyoruz. Anaokullarımızdaki İngilizce öğretiminde “Çift Dilli Eğitim” yöntemi ile 3. yaştan itibaren tüm yaş gruplarında çift dille yabancı dil eğitimine başlayan çocuklarımız zaman içinde İngilizce’nin farklı bir dil, bir iletişim aracı olduğunu gözlemliyor ve hiç farkına varmadan İngilizce konuşmaya ve anlamaya başlıyorlar.

Öğrencilerimiz için gerekli alt yapı ve imkanları en iyi kalitede düşünerek hazırladığımız 1000 metrekare kapalı alana sahip Yenişehir Anaokulumuzda, geniş ve aydınlık sınıfları, branş etkinlik alanları, 200 m2 sosyal aktivite ve drama oyun alanları, İngilizce’yi yaşayarak öğrenmelerini destekleyecek “Living Street” öğrenme ortamı ve iki bahçe alanı ile 120 öğrenci kapasitesi ile gelecek için fark yaratacak bireyler yetiştirmeye devam ediyor olacağız.