Anabilim Öğrencileri "Bilim Yolunda" Başarılarına Devam Ediyor

11 Mayıs 2019 Cumartesi günü; Eyüboğlu Okulları tarafından ilkokul seviyesinde (4. sınıf) ve ortaokul seviyesinde (5, 6, 7 ve 8. sınıflar) öğrencilerinin katılımıyla "XX. Bilim Şenliği ve Proje Yarışması" gerçekleştirildi.

Ümraniye Kampüsü 5D sınıfından Kemal Efe Aynacı ve Ali Yiğit Coşkun adlı öğrencilerimiz "Akıllı sistem" adlı proje ile 18 okulun katıldığı 5. sınıflar arasında 1. oldular.

Sancaktepe Kampüsü 4B sınıfından Zeynep Ceren İşbilir ve Cansu Özen adlı öğrencilerimiz "Temiz enerjiye şemsiye aç" projesi ile 8 okulun katıldığı 4. sınıflar proje yarışmasında 3. oldular.

Tüm öğrencilerimiz, sahip oldukları bilgileri ve yaptıkları projelerini günlük yaşamlarına yansıtarak sunum yapmanın, edindikleri bilgi ve bulguları başkalarıyla paylaşmanın,ürettiklerini sergileyebilmenin ve heyecan verici bir ortama tanık olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.