Anabilim Kariyer Akademisi Programları Duyurusu.

Tüm Anaokulları (4-5 ve 5-6 yaşlar)- 1. ve 7. Sınıf Velilerimizin Dikkatine;

Anabilim markasının eğitim sektörüne 5 yıl önce kazandırdığı bir değer olan, öğrencimizin kapasite ve yetenek gelişimini destekleyen Anabilim Kariyer Akademisi, ikinci dönemde de birbirinden zengin içerikteki programlarla kapılarını açıyor.

Anabilim Kariyer Akademisi programları hakkındaki duyurular OBS’ de bilgilerinize sunulmuştur. Kontenjanlarımız sınırlı olduğundan Anabilim Kariyer Akademisine alımlarımız başvuru sırasına göre yapılacaktır. Servis ve diğer tüm düzenlemelerin sağlıklı yapılabilmesi adına son kayıt tarihine dikkat edilmesi gerekmektedir.

Kayıt yaptırmak isteyen velilerimizin  ilgili formu doldurup, formla birlikte Muhasebe Birimine başvurmalarını ve soruları için AKA Danışma Kurulu Asistanı Pınar Aydın ile (dâhili 1115) irtibat kurmalarını rica ederiz.