Anabilim TÜBİTAK’ta Türkiye Dördüncüsü!

Geçen yıl TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Coğrafya alanında Türkiye 2.si olan ve bu yıl ülkemizi ABD’de temsil edecek olan Anabilim Eğitim Kurumları, başarısını bu yıl da sürdürdü.

25-28 Şubat 2019 tarihlerinde Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Sergi Salonu’nda düzenlenen, 50.TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması İstanbul-Asya Bölge Finali’nde bölge 1.si olarak finalde yarışmaya hak kazanmış olan Rana Karaman (9-B) “Fizik” alanında, “Arduino Destekli Güneş Takip Sistemi, Tasarruflu Aletlerle Evlerde Elektrik Tasarrufu Sağlanması” projesi ile 08-12 Nisan 2019 tarihlerinde Ankara’da düzenlenmiş olan 50.TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda Türkiye dördüncüsü olmuştur.

Öğrencimizi ve çalışmalarında kendisine danışmanlık eden Fizik öğretmenimiz Berna Özkorkmaz’ı Anabilim ailesi olarak tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.