Anabilim’de ilk ders zili çaldı!

Ataşehir ve Sancaktepe Kampüslerinde yapılan törenlerle yeni eğitim öğretim yılına merhaba dedik!

Anabilim Eğitim Kurumlarında yeni eğitim ve öğretim yılı, 5 Eylül Pazartesi günü Ataşehir Kampüsü ve Sancaktepe Kampüsü’nde eş zamanlı yapılan törenlerle başladı. Okula yeni başlayacak olmanın heyecanını yaşayan ve ilk ders zilini sabırsızlıkla bekleyen öğrencileri, aileleri de bu özel günde yalnız bırakmadı. Diğer öğrenciler ise arkadaşlarına yeniden kavuştukları için mutlu olduklarını vurguladılar, kendileri için zorlu fakat zevkli bir maratonun başladığını belirttiler.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk anısına, 1 dakikalık saygı duruşunun ardından coşkuyla okunan İstiklal Marşıyla başlayan tören; Ataşehir Kampüsü adına İlkokul Müdürü Ferah Kebabcı ve Ortaokul - Lise Müdürü Gürkan Pişkin’in, Sancaktepe Kampüsü adına Okul Müdürü Tuba Aksoy’un açılış konuşmalarıyla devam etti. Anabilim’in değerlerinin Atatürk’ün ilke ve inkılaplarının izinde şekillendiğine vurgu yapan okul müdürleri, 2016 – 2017 eğitim öğretim döneminin tüm öğrenciler, öğretmenler ve veliler için başarılarla dolu geçmesini dilediler.