Anabilim Çevre Bilincini SEMEP’e Taşıdı!

Anabilim Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizin eğitiminde çevreye olan duyarlılıklarını arttırmak bizim için oldukça önemlidir. Bu nedenle akademik çalışmalarımızın dışında öğrencilerimiz ile birlikte Sosyal Bilimler Bölümü olarak çeşitli projelere katılmaktayız. Bu çalışmalarımızdan birisi de  UNESCO bünyesinde yürütülen SEMEP (Güneydoğu Akdeniz Çevre Projesi) gönüllü çevre eğitimi projesidir.

18 Mart 2017 Cumartesi günü MEV Okullarında düzenlenen “Su Kaynaklarının ve Biyoçeşitlilğin Korunması” isimli projeye, Anabilim Ataşehir ve Sancaktepe öğrencilerimiz ile birlikte katıldık ve proje için hem İngilizce hem de Türkçe olmak üzere iki afiş tasarlayarak büyük beğeni topladık. Çevre bilincini yansıtan afişlerimizle her iki kampüsümüz adına afişlerimizi hazırlayan öğrencilerimiz, duyurmak istedikleri mesajları gerek İngilizce gerekse Türkçe olarak konferans salonunda diğer katılımcı okullara büyük bir başarıyla sundular.

13 Mayıs 2017 tarihinde düzenlenecek olan büyük SEMEP günü için önemli bir adım olan bu proje, katılım sertifikalarımızın tarafımıza takdim edilmesiyle sonlandı.  Ataşehir ve Sancaktepe Kampüslerimizde Sosyal Bilimler Zümresi olarak emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.