ANABİLİM FEN TEKNOLOJİ VE ANADOLU LİSESİ İÇİN İLK ZİL ÇALDI!

Öğrenciler ve Öğretmenler yeni eğitim öğretim yılına yepyeni okullarında keyifli bir kahvaltı ile başlarken, açılış seramonisi birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Anabilim mezunlarının konuşmaları, dans gösterileri ve mini konserlerin ardından, Anabilim Eğitim Kurumları İcra Kurulu Üyesi Seda Kılıç Aytaçlı açılış konuşmasını yaptı. Aytaçlı konuşmasında, Anabilim Fen teknoloji ve Anadolu lisesinin kurulmasında, başta Kurucumuz Niyazi Kılıç ve İcra Kurulu Başkanımız Serkan Kılıç olmak üzere, tüm idari kadroya emeklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Açılış Sayın Niyazi Kılıç ve Anabilim ailesinin emektar hocaları ile birlikte gerçekleştirilirken, öğrenciler de yeni okullarında ilk derslerine girmenin heyecanını yaşadı.