Almanya Gezi Duyurusu

Değerli Velimiz,

Yurt dışında kısa ya da uzun süreli yaşama şansına sahip olan ve farklı kültürleri tanıyarak vizyonunu genişletme şansı bulan öğrenci, dili içselleştirme, rahatlıkla kullanma becerisi kazanma ve kültürü yakından tanıma şansına sahip olur. Ayrıca çok yönlü bakış açısı kazanır ve yaşamın her alanında üst düzey bir duruş sergileyecek alt yapıya sahip olur.

Bu kapsamda okulumuzun Yurt Dışı Eiğitim Birimi ve Almanca Zümresi, lise öğrencilerimiz için Alman kültürünü görmeleri, Alman dilini etkin olarak kullanabilmeleri ve oradaki üniversite eğitimini tanımaları amacıyla 13.01.2018 – 17.01.2018 tarihleri arasında bir gezi düzenleyecektir.

Almanya’da iş birliği yaptığımız ‘’Gesamtschule Gummersbach’’ okulu, Almanya’nın Köln şehrinde bulunup Comenius projelerini tüm dünyada başarıyla yürütmektedir. Bu okul ile 2012-2013 eğitim öğretim yılında başlatmış olduğumuz öğrenci değişim programımız her yıl başarılı bir şekilde tamamlanmaktadır. Öğrencilerimiz tarafından olumlu geri dönüşler aldığımız bu proje, bu yıl da yine geçen yıllarda uygulanan programa benzer bir planlama ile gerçekleştirilecektir. Okul hakkında detaylı bilgi için okulun internet sitesini ziyaret edebilirsinz. www.gesamtschulegm.de

Lise öğrencilerimiz Jugendherberge Köln-Deutz’ta konaklayacaklardır. Gezi ile ilgili tahmini bütçe 400 Euro+900 TL olacaktır. Bu ücrete vize, konaklama+kahvaltı, uçak bileti, taslak programda görülen geziler, sigorta dahildir. Plan dışı geziler ve öğrencilerimizin bireysel harcamaları dahil değildir.

Daha detaylı bilgi almak isteyen velilerimiz Almanca Zümre başkanımız Şükran Usalır Namlı’ ya ulaşabilirler.

Konu ile ilgli bilgilerinizi rica ederim.

Detaylar için tıklayınız.

K.Ataşehir Kampüs