5 Proje 4 Ödül!

25-28 Şubat 2019 tarihlerinde Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Sergi Salonu’nda düzenlenen, 50.TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması İstanbul-Asya Bölge Finali’nde tek kampüs olarak katılmasına rağmen 5 projeden 4’ünde ödül alarak büyük bir başarıya imza attık.

50. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması İstanbul-Asya Bölge Finali’nde aldığımız dereceler şöyle:

Rana Karaman (9-B) “Fizik” alanında, “Arduino Destekli Güneş Takip Sistemi, Tasarruflu Aletlerle Evlerde Elektrik Tasarrufu Sağlanması” projesi ile 1. oldu.

Samih Aydın Derman (9-B) ve Efe Yılmaz (9-B) “Teknolojik Tasarım” alanında, “Neosavonius, Hibrit Yarı Maglev E-Secure ile Metrolarda Yenilenebilir Enerji Kaynakları: Göztepe Durağı Örneği” projesi ile 2. oldu.

Çağrı Gürpınar (10-B) ve Ceren Gürpınar (10-B) “Psikoloji” alanında, “Türkiye’de Görme Engelli Bir Birey Olarak Yaşamak Üzerine: Sanat Temelli Bir Araştırma” projesi ile 2. oldu.

Hazal İşlek (10-B) ve Tuana Sütçü (10-B) “Yazılım” alanında, “Hızlı İyileşmeniz İçin Şifanızı Kodluyoruz” projesi ile 2. oldu.

8-12 Nisan 2019’da yapılacak Türkiye finallerine katılma hakkı kazanan öğrencilerimizi, emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve çalışanlarımızı tebrik ediyoruz.

Maltepe Kampüs
Başıbüyük Mah. Dinçerler Sok . No:5 A/B Blok Maltepe/İstanbul