'30. Yıl Özel Gecesi' Duyurusu.

Değerli Velimiz,

Çağdaşlığı, Atatürkçülüğü, ulusal ve evrensel değerleri,  kültür ve bilimin gücünü rehber edinerek çıktığı yolda emin adımlarla ilerleyen Anabilim Eğitim Kurumları, 30 yılı geride bırakmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyor. “İnci” teması ile hazırlanan, öğrencilerimizin ve alanında ünlü isimlerin ortak performansıyla zenginleşecek 30. Yıl Özel Gecesi’nde sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.

Saygılarımızla,

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI

Okul Yönetimi

Önemli not: Kontenjan, konferans salonu kapasitesiyle sınırlı olup bir öğrencimiz için en fazla iki kişilik katılım hakkı tanınmıştır. Organizasyona kayıt için 0216 415 00 00(dâhili 1115) numaralı telefondan, en geç 10.05.2017 tarihine kadar Pınar AYDIN ile bağlantıya geçmenizi rica ederiz. Kayıt yaptıran velilerimize, davetiyeleri ayrıca gönderilecektir. Program akışıyla ilgili detaylı bilgi için www.anabilim.k12.tr internet adresi ziyaret edilebilir.