"11-12 Yaş Ulusal Yüzme Gelişim Projesi Yarışları”nda ilk 15 derecesine girdik!

Burhan Felek Yüzme Havuzunda Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 10-13 Ocak tarihleri arasındadüzenlenen “11-12 Yaş Ulusal Yüzme Gelişim Projesi Yarışları”na 49 kulüpten 837 sporcu katılmıştır.

Anabilim Spor Kulübü olarak 32 sporcu ve 3 antrenörle katıldığımız tamamı alt yapımızdan yetişen sporcularla elde ettiğimiz başarılar aşağıdaki gibidir.

Venüs Ece Bölükbaşı                                 Damla Kesir                                     Dila Saraçoğlu

50m sırt 1.                                                   50m kelebek 3.                               100m serbest 3.

100m sırt 2.

50m kurbağa 2.

100m kurbağa 3.

İlk 15 derece içine giren kulübümüz sporcuları Azra Oğuz, Duru Oğuz, Bilge Nur Gülay, Emre Kayra Kaya, Berk Efe Atamer ve Duru Güven’i de tebrik eder, sporcularımıza ve antrenörlerimize müsabakaların finallerinde başarılar dileriz.