Yıl sonu sergilerimizi beğeniye sunduk.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ortaokul ve lise öğrencilerimiz yıl içinde Görsel Sanatlar derslerinde hazırladıkları iki ve üç boyutlu çalışmalarını sergiliyorlar. Yılsonu Sergilerimiz sizleri içine alan çok renkli, yaratıcı bir dünya sunuyor.  Öğrencilerimiz, iki ve üç boyutlu çalışmalarını sizlerle paylaşmanın hazzını ve gururunu yaşadılar.

“MİRO YORUM” 4. Sınıflar Öğrencilerimiz Joan Miro ‘yu sanatını, eserlerini, dönemi anlayarak bir eserinden tuval üzerine akrilik boyayla yorum kopya yaparak sundular.

‘’HAYATA MESAJIM ‘’ 5. Sınıflar Öğrencilerimiz Graffiti Sanatı inceyip, Hayata dahil mesajlarını tuval üzerine akrilik boyayla yorumladılar.

‘’KANDİNSKY YORUM ‘’ 6. sınıf Öğrencilerimiz  Wassily Kandinsky ’ yi  sanatını, eserlerini, dönemi anlayarak bir eserinden tuval üzerine akrilik boyayla yorum kopya yaparak sundular. Üç boyutlu çalışmalarında da killerini yaratıcı düşünceleriyle masal kahramanlarının yaşadıkları evleri ‘’MASAL EVLERİ ‘’ yarattılar.

‘’GEOMETRİK FİGÜR YORUMLAMA ‘’7. Lise Sınıfları Hayvan figürlerini geometrik formla desenleyip, tuval üzerine akrilik boyayla renklendirip sundular. Üç boyutlu çalışmalarında killerini, totem formlardan yola çıkıp şekillendirip, biçimlendirdiler. Kendi  ‘’ TOTEMLER ‘’ ini oluşturdular.

Sergilerimiz 19 Mayıs haftasında itibaren Ataşehir ve Sancaktepe Kampüslerimizdeki sergi alanlarında sergilenmeye başladı.